Welkom op mijn pagina!

Hallo! Ik ben Daisy en ik ben 22 jaar. Ik zit in het derde jaar van de iPabo, heb gekozen voor het Jonge Kind en loop stage in groep 1/2. Ik volg de keuzeminor Toekomstgericht Onderwijs en Moderne Media. Op mijn site plaats ik hier allerlei dingen over. Veel leesplezier!

Het is duidelijk dat er een nieuwe koers in het onderwijs nodig is om leerlingen die nu voor het eerst naar school gaan de kennis en de vaardigheden mee te geven die ze nodig hebben wanneer ze in 2032 aan hun volwassen en werkende leven beginnen. “(Ons onderwijs 2032 Eindadvies, 2016)
De toekomst is ongewis. We hebben nauwelijks een idee hoe de wereld er over vijf jaar uitziet. Als er een constante te ontdekken is, is dat een continue verandering.”(Deutekom, 2011).

Deze keuzeminor ga ik mij verdiepen in het Toekomstige Onderwijs en Moderne Media. Dit doe ik aan de hand van een aantal opdrachten:

  • Technologie en moderne media
  • Onderwijskundig ontwerp
  • Toekomstgericht onderwijs
  • Toekomstgericht onderwijsontwerp

Daarnaast plaats ik video’s/ foto’s die met Toekomstgericht Onderwijs te maken hebben en deel ik lesideeën die ik zelf heb ontworpen of heb gevonden op het internet.